Népszerű termékek

Sztenderd biokandallók

Letisztult, modern formavilágú és klasszikus megjelenésű biokandalló modelljeink az Ön otthonában is lehetővé teszik, hogy átélhesse a lobogó tűz adta varázslatos érzést. Olyan megoldást kínálunk önnek a lakberendezés ...

Letisztult, modern formavilágú és klasszikus megjelenésű biokandalló modelljeink az Ön otthonában is lehetővé teszik, hogy átélhesse a lobogó tűz adta varázslatos érzést. Olyan megoldást kínálunk önnek a lakberendezés terén, mely a hagyományos kandalló típusoktól eltérően könnyebben kezelhető és tisztítható, kéményhasználatot nem igénylő fűtési és látványelem lehet otthonában.

Tovább

Sztenderd biokandallók  55 termék.

Alkategória

 • Falra szerelhető...

  A falra szerelhető kandallóink installálása a legegyszerűbb. A fal szerkezetének megfelelő rögzítő csavarokat kell a falba helyeznünk. Ha ez meg van, akkor a kiválasztott kandallót egy egyszerű mozdulattal ráakasztjuk.


  Függesztett kandallóinkat a modern stílusjegyeket, az egyenes élvezetést, a letisztult formavilágot kedvelő vásárlóinknak ajánljuk. Ezek a kandallók gyönyörűen harmóniába hozzák a rozsdamentes acél, az üveg és a tűz együttesét. Felszerelésük könnyed, a fal szerkezetének megfelelően, néhány csavarral percek alatt egyszerűen megoldható.


 • Falba építhető kandallók

  A falba süllyeszthető kandalló modelljeink mind méretben, mind színben, széles választékban találhatóak meg kínálatunkban. Ezek a kandalló modellek a legnépszerűbbek vevőink körében. A beépítés és a felszerelés is egyszerűen megoldható. A fantázia tud csak határt szabni a beépített kandallók elhelyezésének.

  Beépíthető kandallóinknál is törekedtünk arra, hogy mind a minimál stílust, mind a hagyományos, klasszikus stílust kedvelő vásárlóink is megtalálják a számukra legmegfelelőbb designt. Ezen kandallóink könnyen beépíthetőek akár tégla-ytong, akár könnyűszerkezetű gipszkarton falba. A beépíthető kandallók gyártása során is elsődleges szempont volt a kiváló minőségű rozsdamentes fém alapanyag használata és az első osztályú kivitelezés az időtállóság érdekében.

 • Szabadon álló kandallók

  Szabadon álló kandallóink között egyaránt megtalálhatóak a letisztult, modernebb formavilágúak és az inkább klasszikus jegyeket viselő, konzervatívabb darabok is.

  Ezen kandallók egy része inox rozsdamentes acélból készült, de vannak fa alapanyagúak is az inkább természetes hatást kedvelő vásárlóink számára. Az álló kandallók előnye, hogy könnyen mozgathatóak, így egy esetleges otthonátrendezéskor nem kell a kandalló fix helyéhez ragaszkodni.

 • Asztali kandallók

  Kisméretű, könnyen mozgatható, beszerelést nem igénylő kandallóink meghitt, különleges hangulatot kölcsönöznek minden helyiségnek.

  Étkező- vagy dohányzóasztalra, polcra vagy éppen a tálalószekrényre helyezve pillanatok alatt magával ragad a látványuk. Egyszerűen kezelhető asztali kandallóinkat mind anyagukat, mind stílusukat tekintve széles választékban kínáljuk Önnek.

 • Alkoholtartályok

  A MellowFlame bio-ethanol tartályokat külön is megrendelheti, hogy elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki biokandallóját.

  A tartályokat besüllyesztheti egy falkazettába, párkányba, esetleg a fürdőkád végébe vagy éppenséggel meglévő fatüzelésű kandallójába. A lehetőségek száma csak a fantázián múlik. Az egyedi felépítésnek és a magas minőségű anyagoknak köszönhetően tartályaink a piacon egyedülálló extra hosszú változatban is rendelhetőek.

 • Kandalló tűzterek
  A MellowFlame bioethanol tűztereket külön is megrendelheti, hogy elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki biokandallóját.

  A tűztér beépítésével ízlésének és a helyiség adottságainak megfelelően alakíthat ki egy komplett kandallót, a MellowFlame termékektől megszokott minőségben, anélkül, hogy kémény kialakítására kellene pénzt és energiát fordítania.
 • Kiegészítők

  Kínálatunkban természetesen megtalálja az etanol kandallók használatához szükséges termékeket is, mint például kerámia kiegészítőink, melyekkel még egyedibbé teheti alkoholos kandallóját.

 • Biokandalló tüzelőanyag

  A MellowFlame Alkonek és Alkogél termékeket kifejezetten a biokandallók használatához fejlesztettük ki, a biokandallók lehető leghatékonyabb működését szem előtt tartva. A hagyományos tüzelőanyagok mellett kínálatunkban megtalálja a különleges, illatosított termékeket is, melyek aromájukkal teszik még különlegesebbé a biokandalló használatát.

  A tüzelőanyag veszélyes anyagnak minősül, futárral és postai úton nem szállítható, ezért webshop-unkban sajnos nem elérhető, de központi bemutatótermünkben megvásárolhatja személyesen. A bemutatóterem címe 1136 Budapest, Balzac utca 12. Előzetes időpontegyeztetéshez keresse kollégáinkat a 06.70.904.6024-es telefonszámon vagy az info@kandallomania.hu email címen.

oldalanként
7 - 12 mutatása (összesen 55)
7 - 12 mutatása (összesen 55)