Legújabb munkáink

Népszerű termékek

Különleges ajánlatok

Jelenleg nincsen akciós termék.

Füstmentes klasszikus kandalló. A meghitt, karácsonyi hangulatért.

Füstmentes klasszikus kandalló. A meghitt, karácsonyi hangulatért.
Az ünnepek közeledtével előkerülnek a lakásdíszek, a karácsonyi dekorációk, amelyekkel otthonunkat szeretnénk még hangulatosabbá varázsolni. Csukd be a szemed, és képzeld el a tökéletes karácsony esti hangulatot. A fa alatt sorakoznak az ajándékok, az ünnepi menü fenséges illata járja át a szobát, a kandallóban lobogó tűz melegséggel tölti meg az otthonod.

Az ajándékok beszerzésében, és az ünnepi menü összeállításában sajnos nem tudunk segíteni, viszont a valódi lángok hangulatát könnyedén elhozhatjuk otthonodba, egy füstmentes, klasszikus biokandallóval.

A klasszikus kandalló hallatán sokban az első gondolat a beszerelés kapcsán a falbontás, vésés, felújítás lehet, de nem kell megrémülnöd. Amit most szeretnénk bemutatni neked az egy biokandalló, amely a megtévesztésig hasonlít egy klasszikus kandallóra. Szóval nem kell sem falat bontanod, sem vésned, sem szakember segítségét igénybe venned ahhoz, hogy élvezhesd a klasszikus biokandallódban a valódi, lobogó tűz varázslatos hangulatát.

Nem csak a beépítési procedúrától kímélheted meg magad egy klasszikus biokandallóval, hanem a tűzifa tárolásától, aprításától, és az ezzel járó kosztól, piszoktól is elbúcsúzhatsz. Ráadásul a füsttel sem kell foglalkoznod, mivel a biokandallók teljesen füstmentesen működnek. Nem kell kéménybe kötnöd, vagy engedélyeztetned. Mivel a klasszikus biokandallónk szabadon álló, így neked csak annyi a dolgod, hogy elhelyezed az ideális helyre, feltöltöd natúr, szagtalan vagy akár valamilyen jellegzetes ünnepi illataromát (mézeskalács,vanília, narancs-fahéj) tartalmazó tüzelőanyaggal (alkohol), és már élvezheted is a valódi lángokat.

A Klasszikus biokandalló használata igazán egyszerű és nagyon biztonságos. Az égéshez szükséges tüzelőanyagot a rozsdamentes acélból készült alkoholtartályba kell töltened, és máris begyújthatod saját klasszikus biokandallódat. A tűz eloltása is biztonságosan, egy mozdulattal kivitelezhető. A biztonságos működést garantálja továbbá, hogy minőségi, tűzgátló anyagból, és tűzgátló festéssel készült.

Bővebben a biokandallók működéséről itt olvashatsz >>> Biokandallók működése

A KandallóMánia is szeretne kedveskedni Neked, ezért Karácsonyi akciónk keretein belül minden Klasszikus biokandalló mellé AJÁNDÉKBA adunk 1 doboz alkoholt, valamint plusz gyújtót, összesen 20.000 forint értékben a készlet erejéig! Ráadásul INGYEN kiszállítjuk otthonodba a biokandallódat Budapest egész területén.

Ne habozz, rendeld meg most klasszikus biokandallódat, amely tökéletes választás egy meghitt karácsony estére, és zsebeld be mellé az ajándékokat!

Új hozzászólás

Minden mezőt kötelező kitölteni

Megjelenítendő név:
E-mail: (nem jelenítjük meg)
Hozzászólás: