Népszerű termékek

Sztenderd biokandallók

Letisztult, modern formavilágú és klasszikus megjelenésű biokandalló modelljeink az Ön otthonában is lehetővé teszik, hogy átélhesse a lobogó tűz adta varázslatos érzést. Olyan megoldást kínálunk önnek a lakberendezés ...

Letisztult, modern formavilágú és klasszikus megjelenésű biokandalló modelljeink az Ön otthonában is lehetővé teszik, hogy átélhesse a lobogó tűz adta varázslatos érzést. Olyan megoldást kínálunk önnek a lakberendezés terén, mely a hagyományos kandalló típusoktól eltérően könnyebben kezelhető és tisztítható, kéményhasználatot nem igénylő fűtési és látványelem lehet otthonában.

Tovább

Sztenderd biokandallók  58 termék.

Alkategória

 • Falra szerelhető...

  Falra szerelhető kandallóinkat a modern stílusjegyeket, az egyenes vonalvezetést, letisztult formavilágot kedvelő vásárlóinknak ajánljuk. Ezek a kandallók gyönyörűen harmóniába hozzák a rozsdamentes acél, az üveg és a tűz együttesét a fal szerkezetének megbontása nélkül. Felszerelésük könnyed, néhány csavarral percek alatt egyszerűen megoldható.

 • Falba építhető...

  A falba süllyeszthető kandalló modelljeink mind méretben, mind színben, széles választékban találhatóak meg kínálatunkban. Az első osztályú kivitelezés és a kiváló minőségű rozsdamentes fém alapanyagok használata garantálja az időtállóságot. Ezek a kandalló modellek a legnépszerűbbek vevőink körében, kialakításuk során törekedtünk arra, hogy mind a minimál stílust, mind a hagyományos, klasszikus stílust kedvelő vásárlóink is megtalálják az igényeiknek megfelelő designt. A beépítés és a felszerelés is egyszerűen megoldható, akár tégla-ytong, akár könnyű szerkezetű gipszkarton falba, elhelyezésüknek csak a fantáziánk szabhat határt.

 • Szabadon álló...

  A szabadon álló kandallók előnye, hogy könnyen mozgathatóak, beszerelést nem igényelnek, így egy esetleges otthonátrendezéskor nem kell a kandalló fix helyéhez ragaszkodni. Méretét tekintve a kisebb, asztlra állítható daraboktól kezdve a nagyobb méretű, önmagában álló kandallókig széles választékot nyújtunk. Ezen kandallók egy része inox rozsdamentes acélból készült, de találhatunk köztük színterezett elemeket, vagy akár beton talapzattal rendelkező verziókat is. Választékunkban találhatnak letisztult, modernebb formavilágú, és a klasszikus jegyeket viselő konzervatívabb darabokat is.

 • Alkoholtartályok

  A MellowFlame bio-etanol tartályokat külön is megrendelheti, hogy elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki biokandallóját.

  Az alkoholtartályok besüllyeszthetőek akár már meglévő fatüzelésű kandallójába is, hogy annak hangulati eleme megmaradjon, de moderebb formát öltsön, és megszabaduljon az azzal járó kosszal. De a tartályok elhelyezése csak a fantázián múlik, a lehetőségek száma végtelen. Az egyedi felépítésnek és a magas minőségű anyagoknak köszönhetően tartályaink a piacon egyedülálló extra hosszú változatban is rendelhetőek.

 • Kandalló tűzterek
  A MellowFlame bioethanol tűztereket külön is megrendelheti, hogy elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki biokandallóját.

  A tűztér beépítésével ízlésének és a helyiség adottságainak megfelelően alakíthat ki egy komplett kandallót, a MellowFlame termékektől megszokott minőségben, anélkül, hogy kémény kialakítására kellene pénzt és energiát fordítania.
 • Kiegészítők

  Kínálatunkban természetesen megtalálja az etanol kandallók használatához szükséges termékeket is, mint például a begyújtáshoz vagy a tűz eloltásához szükséges eszközöket.

 • Biokandalló tüzelőanyag

  A MellowFlame Alkonek és Alkogél termékeket kifejezetten a biokandallók használatához fejlesztettük ki, a biokandallók lehető leghatékonyabb működését szem előtt tartva. A hagyományos tüzelőanyagok mellett kínálatunkban megtalálja a különleges, illatosított termékeket is, melyek aromájukkal teszik még különlegesebbé a biokandalló használatát.

  A tüzelőanyag veszélyes anyagnak minősül, futárral és postai úton nem szállítható, ezért webshop-unkban sajnos nem elérhető, de központi bemutatótermünkben megvásárolhatja személyesen. A bemutatóterem címe 1136 Budapest, Balzac utca 12. Előzetes időpontegyeztetéshez keresse kollégáinkat a 06 70 904 6024-es telefonszámon vagy az info@kandallomania.hu email címen.

oldalanként
1 - 6 mutatása (összesen 58)
1 - 6 mutatása (összesen 58)