Népszerű termékek

Különleges ajánlatok

Jelenleg nincsen akciós termék.
Sztenderd biokandallók

A biokandallók lehetővé teszik mindenki számára, hogy átélhesse otthonában a lobogó tűz keltette varázslatos hangulatot. A biokandallóknak más néven füstmentes kandallóknak megvan az az előnyük a hagyományos kandallókkal szemben, hogy nem szükséges kéménybe kötni, mivel semmilyen füst nem keletkezik a használatuk során.

A biokandalló be&...

A biokandallók lehetővé teszik mindenki számára, hogy átélhesse otthonában a lobogó tűz keltette varázslatos hangulatot. A biokandallóknak más néven füstmentes kandallóknak megvan az az előnyük a hagyományos kandallókkal szemben, hogy nem szükséges kéménybe kötni, mivel semmilyen füst nem keletkezik a használatuk során.

A biokandalló beépítés szempontjából is egy komfortos választás, mivel könnyedén, akár utólagosan is bármikor beépíthetőek komoly szaktudás nélkül. Szabadon elhelyezhetőek, mivel nem kell a kéményhez alkalmazkodni.

A biokandallók elhelyezés tekintetében is szerteágazó lehetőségeket kínálnak azoknak, akik szeretnék átélni otthonukba a valódi lángok meghitt hangulatát. Biokandallód kérheted falra szerelhető kivitelben, vagy akár falba építhető konstrukcióban. Ha pedig nem a fal mentén szeretnéd elhelyezni, akkor szabadon álló biokandallóinkat ajánljuk figyelmedbe.  

Tovább

Sztenderd biokandallók  50 termék.

Alkategória

 • Falra szerelhető...

  Falra szerelhető biokandalló a modern stílus szerelmeseinek. Egy füstmentes kandalló, amely a rozsdamentes acél, az üveg és a lángok egyvelegével, valamint a rendkívül egyszerű falra szerelhetőségével csábít, ha a fal szerkezetének megbontása nélkül szeretnéd élvezni a lobogó tűz hangulatát. Az egyenes vonalvezetésnek köszönhetően a letisztult formavilágot kedvelők számára tökéletes választás lehet egy falra szerelhető biokandalló. Biztonságos felszerelésük néhány perc alatt, mindössze pár csavarral megoldható.

 • Falba építhető...

  A falba építhető biokandalló egy közkedvelt modell ügyfeleink körében, ami részben a rendkívül széles szín és méretválasztéknak köszönhető. A falba építhető biokandallók beépítése és felszerelése is egyszerűen megoldható, akár tégla-ytong, akár könnyű szerkezetű gipszkarton falba egyaránt, ezáltal elhelyezésüknek csak a fantázia szabhat határt. A modern enteriőrök fénypontja lehet egy aprólékosan kivitelezett, minimál stílusú biokandalló. A rozsdamentes acél alkoholtartály használata garantálja a tartósságot és tovább emeli nívóját a biokandallónak.

 • Szabadon álló...

  Szabadon álló biokandalló, hogy minden helyiségbe elkísérjen a varázslatos hangulat. A legnagyobb előnye a szabadon álló biokandallóknak a könnyű mozgathatóságban rejlik, valamint abban, hogy egyáltalán nem igényel beszerelést. Ezáltal otthonod több helyiségében is élvezheted a füstmentes kandalló nyújtotta kényelmet és meghitt hangulatot. Szerteágazó méretekben kínálunk szabadon álló biokandallókat az asztalra helyezhető mérettől egészen a nagyobb, önmagában álló biokandallókig. A rengeteg különböző méret mellett a designra is elmondható ez a sokoldalúság, hiszen választékunkban megtalálod a modernebb, letisztult formavilágú, és a klasszikus stílusjegyeket viselő, konzervatívabb darabokat is.

 • Alkoholtartályok

  A MellowFlame bio-etanol tartályokat külön is megrendelheti, hogy elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki biokandallóját.

  Az alkoholtartályok besüllyeszthetőek akár már meglévő fatüzelésű kandallójába is, hogy annak hangulati eleme megmaradjon, de moderebb formát öltsön, és megszabaduljon az azzal járó kosszal. De a tartályok elhelyezése csak a fantázián múlik, a lehetőségek száma végtelen. Az egyedi felépítésnek és a magas minőségű anyagoknak köszönhetően tartályaink a piacon egyedülálló extra hosszú változatban is rendelhetőek.

 • Kandalló tűzterek
  A MellowFlame bioethanol tűztereket külön is megrendelheti, hogy elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki biokandallóját.

  A tűztér beépítésével ízlésének és a helyiség adottságainak megfelelően alakíthat ki egy komplett kandallót, a MellowFlame termékektől megszokott minőségben, anélkül, hogy kémény kialakítására kellene pénzt és energiát fordítania.
 • Kiegészítők

  Kínálatunkban természetesen megtalálja az etanol kandallók használatához szükséges termékeket is, mint például a begyújtáshoz vagy a tűz eloltásához szükséges eszközöket.

 • Biokandalló tüzelőanyag

  A MellowFlame Alkonek és Alkogél termékeket kifejezetten a biokandallók használatához fejlesztettük ki, a biokandallók lehető leghatékonyabb működését szem előtt tartva. A hagyományos tüzelőanyagok mellett kínálatunkban megtalálja a különleges, illatosított termékeket is, melyek aromájukkal teszik még különlegesebbé a biokandalló használatát.

  A tüzelőanyag veszélyes anyagnak minősül, futárral és postai úton nem szállítható, ezért webshop-unkban sajnos nem elérhető, de központi bemutatótermünkben megvásárolhatja személyesen. A bemutatóterem címe 1136 Budapest, Balzac utca 12. Előzetes időpontegyeztetéshez keresse kollégáinkat a 06 70 904 6024-es telefonszámon vagy az info@kandallomania.hu email címen.

oldalanként
1 - 6 mutatása (összesen 50)
1 - 6 mutatása (összesen 50)