Szűrés

Rendelkezésre állás
Állapot

Népszerű termékek

Különleges ajánlatok

FREYAA MellowFlame biokandalló falak az otthonod prémium enteriörjévé válnak.
Egyedi ötletekkel, változatos látványtervekkel, minden igényt megvalósítunk.
Tervező csapatunk több éves gyártási és kivitelezési tapasztalattal hozza létre Otthonod biokandallóját.

MellowFlame bioetanol kandallók felső kategóriát képviselő bioka...A MellowFlame biokandalló falak az otthonod prémium enteriörjévé válnak.
Egyedi ötletekkel, változatos látványtervekkel, minden igényt megvalósítunk.
Tervező csapatunk több éves gyártási és kivitelezési tapasztalattal hozza létre Otthonod biokandallóját.

MellowFlame bioetanol kandallók felső kategóriát képviselő biokandalló termékek, minden esetben szigorú minőség-ellenőrzés mellett, első osztályú prémium alapanyagokból készülnek. A kimagasló megmunkálási- és anyagminőségnek köszönhetően a etanol kandallók rendkívül esztétikus, exkluzív látványt nyújtanak, használatuk tökéletesen biztonságos.

A MellowFlame biokandallók széles választékában egyaránt megtalálod a modern, a letisztult és a klasszikus formajegyeket magukon hordozó etanolos biokandallókat. Ezt a minőségi színvonalat és precizitást képviseljük a kandallófalak megtervezésétől a kivitelezéséig is. Biokandallóinkkal újra felidézheted a régmúlt idők mestereinek alkotásait, melyek újfajta eleganciát varázsolnak bármilyen otthonba.

FREYA biokandalló fal megépítését a tér elválasztásának bemutatásához alkottuk meg. A célunk az volt, hogy bemutassuk érdeklődő vevőinknek, hogy egy térelválasztó fal kandalló beépítéssel még izgalmasabbá teheti otthonunkat. Több teret is össze tudunk kötni ezzel a műszaki megoldással.
A fal álló síkjából kivágtunk egy vertikális részt, ezzel megalkotva egy légiesebb szinte lebegő fal hatását. A kivágott nyíláson keresztül át lehet látni a másik enteriör részbe, ám ez még sem zavaró.
A lebegő fal kandalló feletti részébe, pedig egy TV készüléket terveztünk, amivel a látvány elemeket fokoztuk.

A három oldalról nyitott tűzterű, egyedileg tervezett MyFlame biokandalló a válaszfal szerepét is betölti, akár nappalit és az étkezőt, akár hálószobát és a fürdőszobát szeretnéd elkülöníteni.

Látogass el a MellowFlame bemutató termébe, hogy működés közben is ráérezz a kandalló élet érzésre.

Tovább

FREYA  Nincsenek termékek ebben a kategóriában.