Termékeinket a ”Biokandallók" menüpont alatt tudja megtekinteni.

A termékeinkről a termék nevére vagy fotójára kattintva juthat bővebb információhoz, és ezen az oldalon nézhet meg termékeinkről további képeket. A kiválasztott termékekkel kapcsolatban a kapcsolat menüponton keresztül kérhet bővebb információt és árajánlatot, valamint az info@kandallomania.hu email címen és a 06 30 788 1978-as telefonszámon.


 Megrendelés

Árajánlat kérése után a terméket az Önnel egyezettet módon veheti át vagy szállítjuk, a termék vételárát pedig készpénzben vagy banki átutalással egyenlítheti ki. Kandallóinkat bemutatótermünkben is megtekintheti, ahol személyesen győződhet meg a minőségi megmunkálásról és a lenyűgöző formatervezésről. Központi bemutatótermünet a 1136 Budapest, Balzac utca 12. alatt találja. Személyes látogatás esetén előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a 06 30 788 1978-es telefonszámon vagy kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül tud megtenni.

 Szállítás

A terméket az Önnel egyeztetett módon szállítájuk házhoz vagy személyesen is átveheti központi bemutatótermünkben a 1136 Budapest, Balzac utca 12. alatt. Személyes átvétel esetén előzetes időpont egyeztetés szükséges. Bioalkoholt házhoz nem szállítunk, alkohol rendelése esetén csak személyes átvétel lehetséges.

Átutalás esetén a vásárlás összegének számlánkra történő beérkezését követően postázzuk a megrendelt termékeket.

 Fizetés

A legnagyobb kényelem érdekében több féle fizetési módot is biztosítunk vásárlóinknak. Fizethet készpénzzel (utánvét formájában vagy személyes termékátvétel esetén raktárunkban) vagy banki átutalással.

Átutalás esetén az alábbi információkra lesz szüksége az utalás elindításához:
Bankszámlánk száma: 10401055-50526587-49691003
Kedvezményezett: Andamy Europe Kft.
Kérjük, hogy a könnyebb azonosíthatóság érdekében közleményként tüntesse fel e-mail címét!