MyFlame egyedi tervezésű, személyre szabott biokandallók

A MyFlame biokandallók és kiegészítők a MellowFlame márkacsalád egyedi elvárások és igények alapján kialakított vonalát képviselik. Legyen szó egyedi méretről, különleges anyagválasztásról vagy egyéb rendhagyó kívánságról, a MyFlame termékek segítségével maradéktalanul megvalósítjuk megálmodott biokandallóját. Ennek a nagyfokú testreszabhatóságnak köszönhető, hogy nincs két egyforma MyFlame biokandalló, hiszen az áhított darabot kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően készítik el tervezőink és szakembereink, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

MyFlame tanácsadója készséggel áll rendelkezésére, hogy még ma felmérje egyéni igényeit!

06 70 904 6024   tervezes@kandallomania.hu Egyedi kandallók

MyFlame egyedi biokandallók

MyFlame egyedi kandallóinkat azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akik egyedi elképzeléseiket szeretnék viszontlátni biokandallójukban, a MellowFlame-től megszokott anyag- és megmunkálási minőségben. Legyen szó egy meglévő modellünk méretének a módosításról, esetleg a kandalló anyagának megváltoztatásáról, vagy egyedi tervek alapján készülő, teljesen új modell elkészítéséről, MyFlame biokandallóját pontosan az elképzeléseinek megfelelően készítjük el, a személyes egyeztetést követően.

 Kandallóasztalok

MyFlame kandallóasztalok

A MyFlame kandallóasztalok a hagyományos dohányzóasztalokat ötvözik a MellowFlame biokandallókkal. Praktikusságuk mellett kifejezetten egyedi látványt nyújtanak, mellyel azonnal rabul ejtenek mindenkit. A MyFlame kandallóasztalok minden esetben az Ön egyéni igényeinek figyelembevételével kerülnek kialakításra, a kívánt méretben, színben és a kiválasztott anyagok felhasználásával. Gondolatébresztőnek tekintse meg az alábbi egyedi modelleket, de ne feledje, a formáknak, anyagoknak és színeknek csak az Ön képzelete szab határt!

 Üveg tűztérhátfalak

MyFlame biokandalló háttérüvegek

Fejezze ki egyéniségét a MyFlame tűztérhátfallal, mely pillanatok alatt beilleszthető MellowFlame biokandallójába. Színes, hőálló üvegből készült hátfalaink egyedi látványt kölcsönöznek minden MellowFlame kandallónak, és segítségükkel bármelyik modellünk egyszerűen harmóniába hozható az enteriőr színével.