Lakberendezés

Hangulatos és látványos lakberendezés – egy hagyományos beltéri elem modern köntösben

A lakberendezés nemcsak a lakások, családi házak és nyaralók, hanem az éttermek, szállodák, irodák és más üzlethelységek belső kialakítását, a helyiségek enteriőrjének megtervezését is magába foglalja. Korszerű biokandallóink révén egy különleges látványelemmel gazdagíthatja otthonát vagy munkahelyét, amely a hagyományos kandallók hangulatos fényét és melegét nyújtja Önnek az azokkal járó kellemetlenségek (korom, égéstermékek, tüzelőanyag raktározás, kéménytisztítás, stb.) nélkül. Bármilyen funkciójú helyiségről legyen is szó, a lakberendezés alapvető része a pontos látványtervezés, amely vizuális segítséget nyújt a leendő szoba/terem burkolatainak kiválasztásához, bútorainak elrendezéséhez. Kandallóink kínálatát folyamatosan alakítjuk a legfrissebb lakberendezési trendek figyelembevételével, melyeket széleskörű lakberendezői, belsőépítészeti és enteriőrtervezői partnerhálózatunk segítségével követünk nyomon.

A lakberendezés koncepciója – hol legyen a kandalló?

Mindig van egy (vagy akár több) hangsúlyos elem az adott helyiségben, amely köré a lakberendezés igazodik, mintegy kiemelve annak funkcióját vagy szépségét. A kandalló tipikusan ilyen, hiszen a benne lobogó tűz játéka élővé, a tekintetet mágnesként vonzóvá teszi ezt a lakberendezési elemet. Érdemes tehát a lakberendezés koncepciójának kialakításakor teret adni a biokandalló látványának kiemelésére, és ehhez mérten tervezni meg az elrendezést.

Egyedi kandalló az Ön igényeire szabva – lakberendezés a legmagasabb szinten

MyFlame egyedi kandallóink tökéletesen illeszthetők bármilyen lakberendezési tervhez, hiszen ezen termékeink minden esetben az egyedi igények megvalósításával készülnek. Ön csak elmondja, milyen biokandallót szeretne, mi pedig megvalósítjuk elképzelését a kívánt méretben és anyagokkal, az Ön által kért formában.

  • nincs két egyforma MyFlame kandalló
  • a legmagasabb minőségű anyagok és egyedi design
  • szabadon választott színek, minták, formák
  • teljes mértékben illeszkedik otthona enteriőrjéhez

Kandalló Mánia: modern lakberendezés a tradicionális kandalló hangulatos látványát idéző, füstmentes, kéményt nem igénylő, bármilyen beltérben elhelyezhető biokandallókkal.KandallóMánia - biokandalló lakberendezési ötletek