KandallóMánia

Cégünkről

Magyarországon és Európa egész területén kizárólag a KandallóMánia.hu oldal üzemeltetője, az Andamy Europe Kft. forgalmazza a kimagasló minőségű MellowFlame kandallókat, melyek nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek keze alatt készülve nyerik el végső formájukat.

Legyen szó rozsdamentes etanol kandallóinkról, gránit, fém, fa vagy beton felhasználásával készült termékeinkről, a bioetanol kandallók legfelső kategóriáját képviselő MellowFlame termékek minden esetben szigorú minőség-ellenőrzés mellett, első osztályú prémium alapanyagokból készülnek. A kimagasló megmunkálási- és anyagminőségnek köszönhetően a MellowFlame etanol kandallók rendkívül esztétikus, exkluzív látványt nyújtanak, használatuk tökéletesen biztonságos, ráadásul a gyengébb minőségű biokandallókhoz képest jóval magasabb hatásfokkal működnek. Elsőrendű minőségük ellenére kandallóinkat nagyon kedvező áron, verhetetlen ár-érték aránnyal kínálja a magyar gyártó és forgalmazó. Válassza a minőséget, válassza a MellowFlame kandallóit!

  • Kimagasló minőségű exkluzív termékek
  • Magyar alapanyagok, magyar gyártás
  • Nagy raktárkészlet, széles kínálat
  • Személyre szabott, egyedi gyártású kandallók
  • Egyedi kandalló médiafalak tervezése - kivitelezése

MellowFlame és MyFlame biokandallók

Széles választékunkban egyaránt megtalálja a modern, a letisztult és a klasszikus formajegyeket magukon hordozó etanolos biokandallókat, így bármilyen stílusban is rendezte be otthonát, a KandallóMánia.hu kínálatában biztosan talál majd az ízlésének megfelelő terméket.

Olyan biokandallót ajánlunk Önnek, amely egyszerűen, szakember segítsége nélkül beépíthető és üzembe helyezhető, amelyhez nem kell kéményt kiépíttetnie, nem kell fát vagy gázt égetni és áramot sem igényel. Nincs szükség folyamatos tisztántartásra sem, hiszen kandallóink tüzét 98%-os alkohol táplálja, így a hagyományos kandallóktól eltérően semmilyen kosszal nem jár a tüzelőanyag tárolása és égetése.

Kandallóinknak köszönhetően Önnek sem kell lemondania a lobogó tűz látványáról, hiszen a bioetanol kandallók megkötés nélkül, bármilyen otthonba könnyen és gyorsan beépíthetők.

Kínálatunkból természetesen a kiegészítők és a kandallók működtetésére használt bioetanol sem hiányozhat, de erről győződjön meg személyesen és tekintse meg termékpalettánkat!

Cégadatok és elérhetőség

Termékeinket előzetes időpontegyeztetés után személyesen is megtekintheti központi bemutatótermünkben, a 1136 Budapest, Balzac utca 12. (megközelíthető a WestEnd City Center Váci út felőli oldaláról) cím alatt. Előzetes időpontegyeztetéshez keresse kollégáinkat a 06 30 788 1978-es telefonszámon vagy az info@kandallomania.hu email címen.

Az oldal üzemeltetője: Andamy Europe Kft.
Email: info@kandallomania.hu
Számlavezető bank: K&H
Bankszámla száma: 10401055-50526587-49691003
Adószám: 23481181-2-42
Cégjegyzékszám: 13-09-149445
Székhely: 1163 Budapest, Máté u. 8.

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére, csak keressen bennünket telefonon (06.30.788.1978), vagy üzenjen nekünk kapcsolati űrlapunk segítségével. Üzenetére minden esetben legkésőbb egy munkanapon belül válaszolunk.

Partnereink mondták

Évek óta tartó együttműködésünk során mind szakmailag, mind emberileg jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Számunkra mindkét tényező nagyon fontos. Minőségi szolgáltatásaik, kiváló munkájuk és szakmai színvonaluk miatt kandallóikat örömmel ajánljuk vásárlóinknak

Kaló-Délity Ágnes // ügyvezető (The Showroom)

Miért a kandallómánia? Mert követik a friss designt, nagy a választék formában, méretben, stílusban, rugalmasan állnak az egyedi tervekhez és a sokszor nagyon rövid gyártási határidők sem okoznak problémát. Egy korrekt, megbízható partner!

Bárdóczky Andrea // stúdió vezető (ANDart Lakberendezés)

A munkám során nagyon fontos aspektus profikkal dolgozni. A KandallóMánia csapata egy ilyen csapat, akik a tervezés stádiumától kezdve a kivitelezés utolsó fázisáig támogatják a tervezőt szakmai tudással, tapasztalattal. A kandallók széles választékán kívül az egyedi megoldásokat is életre keltik. Szeretek együtt dolgozni ezzel a kedves csapattal.

Majlinger Szvetlána // lakberendező (interior-designer.hu)

Építészként nagyon magas elvárásaim vannak, soha sem szeretek megalkudni. Rettentően elégedett vagyok a Kandallómánia céggel, örülök, hogy őket választottam. Maximálisan precíz tájékoztatást nyújtottak mind a tervezési-, mind pedig a beépítési fázisban. Vállalt határidő előtt teljesítettek, s a kandalló pedig azóta is mindenki számára lenyűgöző látványt nyújt. Úgy gondolom, hogy befektetési szempontból is érdemes komolyan fontolóra venni, hogy tervezzünk egyet az új vagy már meglévő otthonokba, mivel sokat emel az ingatlan értékén egy szépen és ízlésesen kiválasztott biokandalló. Hatalmas a választék, így minden stílushoz megtalálható a hozzá illeszkedő kandalló. A Kandallómánia szakemberei egyedi méretek gyártását is vállalják, ha éppen nem áll rendelkezésre az otthonon belül egy standard méret. Csak ajánlani tudom, nagyon fogják szeretni!

Lukács Edit // ügyvezető igazgató (CANOR International Kft.)

A bioetanol kandalló természetesen nem pótolhat fűtőértékben egy hagyományos kandallót vagy kályhát, de handulátát idézi a látvány. Használata és beépítése remek alternatívát kínál olyan helyeken, ahol nincs lehetőség kémény megépítésére. Design szempontjából széles a választék ill. készítenek egyedi megrendelésre is. Kandallómánia: Design-Szakértelem-Megbízhatóság

Hope-Bánszki Anikó // enteriőrtervező (Decoraunts Belsőépítészeti Kft.)

A honlapon első körben a kandallók egyszerű, rövid, de mégis teljeskörű bemutatása fogott meg. A Megrendelő első kérdései között van "mennyibe kerül?" A weboldalon percek alatt találok az éppen aktuális enteriőrtev konszignációjának megfelelő modellt. A felmerülő kérdésekre, szinte azonnal kapok hozzáértő szakmai segítséget. A termékek minősége mellett az esztétikai élmény is kitűnő! Ajánlom mindenkinek, érdemes kicsit elidőzni a modellek között. Beépítésük rendkívül egyszerű! Gratulálok Kandallómánia! A továbbiakban is ügyfeletek leszek!

Murányi Liza // enteriőrtervező (lakasdekor.net)