Legújabb munkáink

Népszerű termékek

Különleges ajánlatok

Jelenleg nincsen akciós termék.

A falba építhető lángbarlang

A falba építhető lángbarlang

Sarok biokandallóink bármilyen térbe otthonos, meleg érzést varázsolnak egy pillanat alatt. Nagyobb terű enteriőrben impozáns látványt nyújtanak, mivel a biokandalló két nyitott oldala által több irányból is megcsodálhatjuk a valódi lángokat.

 

A sarok biokandalló nyitott oldalain egy 10 cm magas hőálló üveg biztosítja, hogy a lángok keltette meghitt hangulatot teljes biztonságban élvezhesd. A biokandalló működéséhez szükséges tüzelőanyag (bioetanol) biztonságos tárolásáról és égéséről a rozsdamentes acél alkoholtartály gondoskodik.

 

Biokandallóink mérete teljesen személyre, enteriőrre szabható, így egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni, bármekkora térbe elkészítjük az ideális méretűt. Ugyan ez igaz a designra is, hiszen sarok biokandallóink tűztere porfestett, így bármilyen egyedi színben megrendelheted, ezáltal tökéletesen a lakásod stílusához illesztheted. Készülhet visszafogott fekete kivitelben, vagy akár teljesen egyedi, különleges színvilágban, csak a képzeleted szabhat határt. 

 

A sarok biokandallók beépítése nagyon egyszerű, akár utólagosan is könnyedén megoldható. Teljesen füstmentes kandalló, és semmilyen szennyeződéssel, kosszal nem jár a használata, így kényelmesen élvezheted a valódi lángok hangulatát.

 

Szeretnéd Te is élvezni otthonodban a valódi lángok varázslatos hangulatát? Tekintsd meg biokandalló kínálatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és segítünk kiválasztani a Számodra tökéletes biokandallót.