Legújabb munkáink

Népszerű termékek

Különleges ajánlatok

Jelenleg nincsen akciós termék.

Füstmentes klasszikus kandalló. A meghitt, karácsonyi hangulatért.

Füstmentes klasszikus kandalló. A meghitt, karácsonyi hangulatért.
Az ünnepek közeledtével előkerülnek a lakásdíszek, a karácsonyi dekorációk, amelyekkel otthonunkat szeretnénk még hangulatosabbá varázsolni. Csukd be a szemed, és képzeld el a tökéletes karácsony esti hangulatot. A fa alatt sorakoznak az ajándékok, az ünnepi menü fenséges illata járja át a szobát, a kandallóban lobogó tűz melegséggel tölti meg az otthonod.

Az ajándékok beszerzésében, és az ünnepi menü összeállításában sajnos nem tudunk segíteni, viszont a valódi lángok hangulatát könnyedén elhozhatjuk otthonodba, egy füstmentes, klasszikus biokandallóval.

A klasszikus kandalló hallatán sokban az első gondolat a beszerelés kapcsán a falbontás, vésés, felújítás lehet, de nem kell megrémülnöd. Amit most szeretnénk bemutatni neked az egy biokandalló, amely a megtévesztésig hasonlít egy klasszikus kandallóra. Szóval nem kell sem falat bontanod, sem vésned, sem szakember segítségét igénybe venned ahhoz, hogy élvezhesd a klasszikus biokandallódban a valódi, lobogó tűz varázslatos hangulatát.

Nem csak a beépítési procedúrától kímélheted meg magad egy klasszikus biokandallóval, hanem a tűzifa tárolásától, aprításától, és az ezzel járó kosztól, piszoktól is elbúcsúzhatsz. Ráadásul a füsttel sem kell foglalkoznod, mivel a biokandallók teljesen füstmentesen működnek. Nem kell kéménybe kötnöd, vagy engedélyeztetned. Mivel a klasszikus biokandallónk szabadon álló, így neked csak annyi a dolgod, hogy elhelyezed az ideális helyre, feltöltöd natúr, szagtalan vagy akár valamilyen jellegzetes ünnepi illataromát (mézeskalács,vanília, narancs-fahéj) tartalmazó tüzelőanyaggal (alkohol), és már élvezheted is a valódi lángokat.

A Klasszikus biokandalló használata igazán egyszerű és nagyon biztonságos. Az égéshez szükséges tüzelőanyagot a rozsdamentes acélból készült alkoholtartályba kell töltened, és máris begyújthatod saját klasszikus biokandallódat. A tűz eloltása is biztonságosan, egy mozdulattal kivitelezhető. A biztonságos működést garantálja továbbá, hogy minőségi, tűzgátló anyagból, és tűzgátló festéssel készült.

Bővebben a biokandallók működéséről itt olvashatsz >>> Biokandallók működése

A KandallóMánia is szeretne kedveskedni Neked, ezért Karácsonyi akciónk keretein belül minden Klasszikus biokandalló mellé AJÁNDÉKBA adunk 1 doboz alkoholt, valamint plusz gyújtót, összesen 20.000 forint értékben a készlet erejéig! Ráadásul INGYEN kiszállítjuk otthonodba a biokandallódat Budapest egész területén.

Ne habozz, rendeld meg most klasszikus biokandallódat, amely tökéletes választás egy meghitt karácsony estére, és zsebeld be mellé az ajándékokat!