Legújabb munkáink

Népszerű termékek

Különleges ajánlatok

MellowFame prémium biokandallófalak egyedi kivitelezésben

MellowFame prémium biokandallófalak egyedi kivitelezésben

Egyedi tervezésű biokandallók és kandallófalak, tervezéstől a kivitelezésig.

Szeretnél biokandallót otthonodba, de nem tudod melyik típusunkat válaszd?
Esetleg valami egyedi méretben, felületben gondolkodsz?
Kandallófalat szeretnél és örülnél neki, ha a tervezéstől a kivitelezésig egy profi csapatra bízhatnád a munkát? 
Látogass el bemutatótermünkbe, ahol tervezőkollégáink megtalálják a legjobb megoldást a számodra.

Szeretnéd Te is élvezni a valódi lángok által nyújtott meghitt hangulatot otthonodban? Prémium minőségű, Magyarország és Európa egész területén kizárólag a KandallóMánia által forgalmazott MellowFlame Biokandallóink lehetővé teszik, hogy biztonságosan és kényelmesen hozd el otthonodba azt a varázslatos érzést, amit csak egy kandalló melege adhat. 

A MellowFlame biokandallók tervezése során a biztonságot és kényelmet ötvöztük az egyedi designnal. A maximális biztonságot a precíz német gyártási technológia és a kimagasló minőségű anyaghasználat garantálja, valamint a szigorú minőség-ellenőrzés, amit 2+2 éves garanciával pecsételünk meg.

Cégünk a biokandallók prémium minőségű gyártásán kívül segít a kiválasztott kandalló környezetének kialakításában is. Az elmúlt években egyre több ügyfél fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy a kiválasztott biokandallón kívül készítsük el nekik a megálmodott kandallófalaikat is. Igény szerint a kandallófal megtervezésében is segítséget nyújtunk, szakembereinknek a megvalósításban is közreműködünk, hogy a biokandallóinkhoz hasonlóan kifogástalan minőségben készüljön ez az ügyfél által megálmodott enteriőr.

Számunkra fontos volt, hogy egy általunk tervezett enteriőrökben csodálhasd meg ezeket a füstmentes design kandallókat.A Montevideo utcában található üzletünkben már nem csak biokandallóinkat tekinthetik meg és próbálhatják ki , hanem a több bemutatatott kandallófalnak köszönhetően akár új ötletekkel és tervekkel is gazdagodhattok.

A MellowFlame showroom tervezésénél továbbá fontos szempont volt a remek elhelyezkedés, gépjárművel vagy tömegközlekedéssel való könnyebb megközelíthetőség. (Montevideo utca 7. a mindenki által ismert Daubner cukrászda közelében)

Érdeklődőink megtekinthetik az eddigi tapasztalataink alapján tervezett, a vásárlóink igényeire szabott kandallófal terveinket, amit az adott tér lehetőségeivel kalkulálva személyre szabunk, vagy akár teljesen egyedi falak megtervezésében is a segítségetekre lehetünk.

Jó, ha tudod! fatüzelésű kandallóik átalakítását is válláljuk vagy akár egy klasszikus kő vagy  a múlt század hangulatát árasztó cserépkályha elkészítését, is elkészítjük Mellowflame tartállyal ellátva.

A MellowFlame biokandallói és kandallófalai a kényelem és biztonság mellett a designban is kiemelkedőek. A modern és klasszikus stílus szerelmesei is megtalálhatják a Számukra ideális modellt, amely még kikapcsolt/használaton kívüli állapotban is esztétikus látványt nyújt.

- Személyre szabott, egyedi biokandallók
- Kimagasló minőségű alapanyagok és hazai gyártás
- Szakhatóságilag nem engedélyköteles (nincs szükség semmilyen engedélyre a használatához)
- Utólag is könnyen beépíthető
- Füstmentes, kéményt nem igényel
- Biokandalló beépítési tanácsadás
- Egyedi kandalló médiafalak tervezése - kivitelezése

Várjuk megkeresésedet elérhetőségeinken, vagy látogass meg minket személyesen a Montevideo utca 7. szám alatti bemutatótermünkben, ahol élőben is megcsodálhatod egyedi biokandallóinkat, bemutatjuk azok működését, és lakberendezési ötletekkel is szolgálhatunk.