Legújabb munkáink

Népszerű termékek

Különleges ajánlatok

MellowFlame biokandalló falak a tervezéstől a kivitelezésig

MellowFlame biokandalló falak a tervezéstől a kivitelezésig

Tervezéstől a kivitelezésig: Mellowflame egyedi prémium biokandalló falak

Cégünk a biokandallók prémium minőségű gyártásán kívül segít a kiválasztott kandalló enteriőrjének kialakításában is. Az elmúlt években egyre több ügyfél fordult hozzánk, azzal a kéréssel, hogy a kiválasztott biokandallón kívül készítsük el a megálmodott kandallófalaikat is részükre. Tervező csapatunk a vevők igényeit felmérve készíti el az ügyfél által megálmodott látványtervet a műszaki specifikációval együtt. Hozzáértő szakembereink pedig a vezetésünkkel együtt, öntik olyan kézzelfogható formában az elképzeléseket, melyek a funkcionalitás terén is megállják majd a helyüket.

 

Számunkra fontos volt, hogy egy általunk tervezett enteriőrökben csodálhasd meg ezeket a füstmentes design kandallókat.

Pontosabb képet kapsz a méretekről, a beépítési lehetőségekről, valamint hasznos tanácsokkal és javaslatokkal látnak el, ami szintén segít a legjobb választásban. És ami a leghasznosabb, hogy nem csak megtekintheted, hanem ki is próbálhatod a biokandallókat működés közben. Megtapasztalhatod a begyújtás és eloltás folyamatát, egyszerűségét. Összességében csak olyan helyről érdemes biokandallót vásárolni, ahol lehetőséged van kipróbálni és megnézni.

Miért válassz Biokandallót?

Azoknak, akik vágynak a valódi lángokra, de mégsem szeretnék érte felforgatni az egész lakást, tökéletes opció lehet egy biokandalló. A biokandallók hasonlóan az elektromos társaikhoz egy teret tudnak felfűteni, viszont ezt valódi lángokkal teszik. Ezeknek a füstmentes design kandallóknak az elsődleges feladata, hogy különleges hangulattal töltsék meg az enteriőrt. Erre pedig számos elhelyezési lehetőséget kínálnak.

Az egyedi gipszkartonba épített kandallófalakon kívül asztalos kollégáink egyedi igényeknek megfelelve készítettek el egy olyan összetett, több kandallót is bemutató bútort, amit Ti is megszemlélhettek az anyagmintákkal együtt a Montevideo utca 7-ben.Környezetbarát biokandalló

Az égéshez szükséges tüzelőanyag (etanol) nem termel füstöt, sőt, a natúr, szagtalan mellett illatosított tüzelőanyagot is be lehet szerezni. Hogy miért bió a biokandalló? mert a felhasznált gyújtófolyadék az etilalkohol növényi úton van előállítva. Égés során vízgőzre és széndioxidra bomlik le. Szemelőtt kell tartanunk, hogy, hogy a biokandallók a működésük-égésükhöz a helyiség levegőjét használják, így időnként érdemes szellőztetni.

Rendszeres karbantartást nem igényelnek biokandallók, mivel kandallóink tüzét 98%-os alkohol táplálja, így a hagyományos kandallóktól eltérően teljesen füstmentes, szagtalan és semmilyen kosz nem keletkezik biokandallóink használata során.

Használatuk kényelmes, mivel semmilyen hamu, kosz nem keletkezik az égés során.                             A biokandalló ötvözi a hagyományos kandalló valódi lángját, az elektromos kandalló kényelmes használatával. Ha a kandallóval nem a fűtés a célod, hanem az otthon melege hangulat, vagy egy modern enteriőr kialakítása, akkor a biokandalló lehet számodra az ideális választás. 

Előnyök:

• Könnyen beszerelhető
• Teljesen füstmentes
• Nincs szükség kéményre
• Nem kell engedélyeztetni
• Valódi lángok
• Nincs kosz, hamu, nem kell takarítani
• Mozgó és elektromos alkatrészek hiányában nincs meghibásodás
• Használata egyszerű és komfortos
• Egyedi, személyre/otthonra szabott design 
• Kellemes, illatosított tüzelőanyagok 
• Több variációs lehetőség (jelenleg számos koncepciótervünk áll rendelkezésedre a választáshoz)

 A MellowFlame showroom tervezésénél továbbá fontos szempont volt a remek elhelyezkedés, gépjárművel vagy tömegközlekedéssel való könnyebb megközelíthetőség. (Montevideo utca 7. a mindenki által ismert Daubner cukrászda közelében)

Várjuk megkeresésedet elérhetőségeinken, vagy látogass meg minket személyesen a Montevideo utca 7. szám alatti bemutatótermünkben, ahol élőben is megcsodálhatod egyedi biokandallóinkat, bemutatjuk azok működését, és lakberendezési ötletekkel is szolgálhatunk.